السلام عليكم ور حمة الله وبركاته
وحشتونى جميعاً وكل عام وانتم بخير يارب
جبتلكم طريقة كده من اختراعى بس فعلا تحفه بجد
ندخل على الصور على طول
ياريت الشكل يكون عجبكم بس المهم الطعم احلى بكتير والله
الطريقة سهلة جدا بدأت بوضع قطع كيك كان بايت عندى فى ارضيات الكاسات ثم ثأثأت بعصير برتقال وطبعا ممكن فانتا او شويبس
و فوقه مووس فانيليا ثم دخلته الفريزر شوية الى ان جمد شوية
ثم كنت عاملة صوص شوكولا او تسيحى شوكولا خام على حمام مائى مع معلقة صغيرة سمنه بلدى وبالمعلقة انزلها خيوط على كل حواف الكأس من الداخل ودخلتها الفريزر شوية تانى
وتانى طبقة من الكيك وعليها نقط من العصير تانى و على الفريزر ثم طبقة جيلى بس بعد أن يتماسك قليلا وايضاً على الفريزر حتى لا تختلط الطبقات على بعضها
و أخيراً طبقة آيس كريم شوكولا ولكن غير متجمده
و انا بين كل طبقة واخرى وضعت فواجه مجففه صغيرة او قشور البرتقال الملونة المقطعه مربعات نونو
وفوق الآيس كريم نزين بالشوكولا الفورماسيل الوان ووضعت كيوى والشوكولا رولز او اصابع الشوكولا بالبسكويت و بالهنا و الشفا
وحشتونى جميعاً وكل عام وانتم بخير يارب
جبتلكم طريقة كده من اختراعى بس فعلا تحفه بجد
ندخل على الصور على طول
ياريت الشكل يكون عجبكم بس المهم الطعم احلى بكتير والله
الطريقة سهلة جدا بدأت بوضع قطع كيك كان بايت عندى فى ارضيات الكاسات ثم ثأثأت بعصير برتقال وطبعا ممكن فانتا او شويبس
و فوقه مووس فانيليا ثم دخلته الفريزر شوية الى ان جمد شوية
ثم كنت عاملة صوص شوكولا او تسيحى شوكولا خام على حمام مائى مع معلقة صغيرة سمنه بلدى وبالمعلقة انزلها خيوط على كل حواف الكأس من الداخل ودخلتها الفريزر شوية تانى
وتانى طبقة من الكيك وعليها نقط من العصير تانى و على الفريزر ثم طبقة جيلى بس بعد أن يتماسك قليلا وايضاً على الفريزر حتى لا تختلط الطبقات على بعضها
و أخيراً طبقة آيس كريم شوكولا ولكن غير متجمده
و انا بين كل طبقة واخرى وضعت فواجه مجففه صغيرة او قشور البرتقال الملونة المقطعه مربعات نونو
وفوق الآيس كريم نزين بالشوكولا الفورماسيل الوان ووضعت كيوى والشوكولا رولز او اصابع الشوكولا بالبسكويت و بالهنا و الشفا